Zolder opruimen

Rommelzolder? Het klinkt veel mensen bekend in de oren. In de loop der jaren is de zolder meer een plek geworden waar van alles staat. Spullen die u wilde bewaren, maar die eigenlijk geen functie meer hebben. Spullen die u nog wilt gebruiken, maar inmiddels al een tijd staan te verstoffen. Kleine spulletjes, meubels, tekeningen van je kinderen, servies van oma. Alles komt er terecht. En dat is jammer van die handige ruimte.

Zolder, schuur, garage of opslag opruimen

Zolder opruimen: tijd om ruimte te maken

De zolder is een handige ruimte in het huis. Het kan namelijk dienen als werkkamer, logeerkamer, hobbyruimte of atelier. Maar wat als je zolder vol staat met onpraktisch ingedeelde opslagruimte? Dan is het tijd om het roer om te gooien, en op te gaan ruimen. Wij kunnen snel uw zolder netjes opruimen, en helpen met allerlei andere klusjes.

Tips

Als u zelf al wil beginnen met het opruimen van uw zolder, zijn de volgende tips handig:

1. Paperassen zijn meestal overbodig

Wat is (in veel gevallen) het eerste wat opvalt in een rommelige zolder? Juist, de papieren. Er liggen ergens opdrachtenboekjes van een cursus Engels, handleidingen van stofzuigers die er al lang niet meer zijn en oude agenda’s. De kans is groot dat u deze papieren nooit meer inkijkt. Probeer daarom al wat papieren weg te gooien. Bang dat u te veel weggooit? Ondertussen staan veel dingen online, u kunt dus nog altijd kijken of u het op internet terug kunt vinden.

2. Maak foto’s

Heeft u echt geen plaats meer voor oudere, kapotte spullen die toch een belangrijke herinnering vormen voor u? Maak dan een foto van deze spullen. Bijvoorbeeld de oude maar niet werkende klok van opa of het paarse hobbelpaardje waar niemand meer gebruik van maakt. Zet de foto’s op uw computer, of maak er een leuk fotoboekje van. Zo heeft u deze herinneringen toch nog ergens opgeslagen.

3. Tijd besparen door een expert

In het opruimen of ontruimen van uw zolder, kelder, garage of opslagruimte kan ongemerkt veel tijd in gaan zitten. Wat doet u met de spullen? Hoe krijgt u de ruimte schoon? Door een expert in te schakelen kunt u veel tijd besparen. Woningontruiming Utrecht komt bij u langs om te luisteren naar uw verhaal. Wat wij voor u kunnen betekenen leest u hier.

Waarmee kunnen we helpen?

  • Uitzoeken van uw spullen: welke spullen hebben emotionele waarde, en wat kan weg?
  • De spullen die u wilt houden verhuizen naar de juiste plek
  • De ruimte netjes en schoon maken
  • De muren en plafonds schilder klaar maken door het ontdoen van spijkers, schroeven, pluggen en het opvullen van de gaatjes
  • Kapotte spullen of materialen recyclen in de milieustraat
  • Waardevolle spullen die weggaan opkopen voor een eerlijke prijs.

Ontruiming andere opslagruimte

Naast de zolder kan de schuur, berging of garage in de loop der jaren ook behoorlijk vol raken met spullen. Zonde natuurlijk als u de ruimte niet meer goed kunt gebruiken. Daarom kunnen wij ook deze opslagruimtes vakkundig én snel voor u aanpakken. Fijn, zo’n opgeruimd gevoel!

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.