• 030-2270950 Bereikbaar op werkdagen vanaf 9 tot 20 uur

 • Zolder opruimen

  Zolder opruimen

  Rommelzolder? Het klinkt veel mensen bekend in de oren. In de loop der jaren is de zolder meer een plek geworden waar van alles staat. Spullen die u wilde bewaren, maar die eigenlijk geen functie meer hebben. Spullen die u nog wilt gebruiken, maar inmiddels al een tijd staan te verstoffen. Kleine spulletjes, meubels, tekeningen van je kinderen, servies van oma. Alles komt er terecht. En dat is jammer van die handige ruimte.

  Zolder opruimen: tijd om ruimte te maken

  De zolder is een handige ruimte in het huis. Het kan namelijk dienen als werkkamer, logeerkamer, hobbyruimte of atelier. Maar wat als je zolder vol staat met onpraktisch ingedeelde opslagruimte? Dan is het tijd om het roer om te gooien, en op te gaan ruimen. Wij kunnen snel uw zolder netjes opruimen, en helpen met allerlei andere klusjes.

  Tips

  Als u zelf al wil beginnen met het opruimen van uw zolder, zijn de volgende tips handig:

  1. Paperassen zijn meestal overbodig

  Wat is (in veel gevallen) het eerste wat opvalt in een rommelige zolder? Juist, de papieren. Er liggen ergens opdrachtenboekjes van een cursus Engels, handleidingen van stofzuigers die er al lang niet meer zijn en oude agenda’s. De kans is groot dat u deze papieren nooit meer inkijkt. Probeer daarom al wat papieren weg te gooien. Bang dat u te veel weggooit? Ondertussen staan veel dingen online, u kunt dus nog altijd kijken of u het op internet terug kunt vinden.

  2. Maak foto’s

  Heeft u echt geen plaats meer voor oudere, kapotte spullen die toch een belangrijke herinnering vormen voor u? Maak dan een foto van deze spullen. Bijvoorbeeld de oude maar niet werkende klok van opa of het paarse hobbelpaardje waar niemand meer gebruik van maakt. Zet de foto’s op uw computer, of maak er een leuk fotoboekje van. Zo heeft u deze herinneringen toch nog ergens opgeslagen.

  3. Tijd besparen door een expert

  In het opruimen of ontruimen van uw zolder, kelder, garage of opslagruimte kan ongemerkt veel tijd in gaan zitten. Wat doet u met de spullen? Hoe krijgt u de ruimte schoon? Door een expert in te schakelen kunt u veel tijd besparen. Woningontruiming Utrecht komt bij u langs om te luisteren naar uw verhaal. Wat wij voor u kunnen betekenen leest u hier.

  Waarmee kunnen we helpen?

  • Uitzoeken van uw spullen: welke spullen hebben emotionele waarde, en wat kan weg?
  • De spullen die u wilt houden verhuizen naar de juiste plek
  • De ruimte netjes en schoon maken
  • De muren en plafonds schilder klaar maken door het ontdoen van spijkers, schroeven, pluggen en het opvullen van de gaatjes
  • Kapotte spullen of materialen recyclen in de milieustraat
  • Waardevolle spullen die weggaan opkopen voor een eerlijke prijs.

  Ontruiming andere opslagruimte

  Naast de zolder kan de schuur, berging of garage in de loop der jaren ook behoorlijk vol raken met spullen. Zonde natuurlijk als u de ruimte niet meer goed kunt gebruiken. Daarom kunnen wij ook deze opslagruimtes vakkundig én snel voor u aanpakken. Fijn, zo’n opgeruimd gevoel!

   

 •  

Call Now Button