Ontruiming voor Expat of Emigratie

Ontruiming bij emigratie

De laatste stap voordat u begint aan een nieuw hoofdstuk, wij maken hem snel en zorgeloos.

Overhandig de sleutel en binnen twee dagen ontruimen we je woning. Nadat de te bewaren goederen elders zijn ondergebracht. Indien gewenst kunnen we hiervoor ook het transport voor u regelen. We halen de vloerbedekking eruit, zorgen dat de muren weer in orde zijn en overgebleven goederen worden zoveel mogelijk hergebruikt.

Na bezichtiging en het doornemen van uw wensen krijgt u een vrijblijvende offerte. Ook bieden wij de mogelijkheid om de achterblijvende, waardevolle inboedel op te kopen.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.