Tarieven

Product Tarief Eenheid
Manuren per persoon €37.5 Excl BTW* Per uur
20m³ Bakwagen €17 Excl BTW* Per uur
Verhuislift €100 Excl BTW* Per uur
Ontheffing €250 Excl BTW* Eenmalig
Indien grofvuil bedrijfsmatig is €0.21 Excl BTW* Per KG
LET OP: Indien er waardevolle inboedel
aanwezig is krijgt u hiervoor korting!

* U krijg een all-in prijs tijdens de offerte op basis van onze tarieven. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en zijn er achteraf nooit extra kosten! Klik hier om naar offerte formulier te gaan.

Woningontruiming Utrecht

Alles voor uw tevredenheid

Omdat elk verhaal anders is, spreken wij graag persoonlijk af op een locatie die u fijn vindt. In een gesprek bespreken we uw wensen. Helemaal vrijblijvend.

Spoedontruiming zorgkamer

Spoedontruimingen kunnen binnen een paar uurtjes uitgevoerd zijn. Door een telefoongesprek kunnen we alle wensen bespreken en u krijgt achteraf een factuur, die u contant of per pin kan betalen.

Opleveringsgarantie

Wij geven 100% garantie bij oplevering aan een makelaar of verhuurder. Als de klus naar tevredenheid is afgerond, hoeft u pas te betalen. Dat kan aan de chauffeur zowel contant als per pin.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.