Bezemschoon opleveren

Een huis ontruimen is meer dan alle inboedel weghalen. Als alles leeg is, gaan we nog verder aan de slag. Maar wat houdt ‘bezemschoon opleveren’ eigenlijk in? Het betekent dat wij alles schoon en netjes voor u afleveren, ook de muren en de vloeren. En met oog voor detail! Wat we allemaal doen is afhankelijk van de wensen van u, uw verhuurder of makelaar, én van uw budget. Maar in principe is alles mogelijk.

Bezemschoon opleveren

Bezemschoon opleveren: wat kunnen wij allemaal voor u doen?

  • Tapijt, zeil en laminaat professioneel en vakkundig verwijderen.
  • In alle muren en plafonds spijkers, schroeven en pluggen verwijderen en de gaatjes netjes dichten.
  • envoudig elektrowerk: kroonsteentjes plaatsen, stopcontacten herstellen e.d.
  • Herstellen van uw woning in oorspronkelijke staat. bijvoorbeeld terughangen van deuren, herstellen van eenvoudige elektra en afbreken van eigen bouwwerken.
  • Opleveren binnen de gestelde termijn van de verhuurder of makelaar.
  • Verzorgen van de voor- en eindinspectie met de verhuurder of makelaar.
  • Opzeggen van nutsvoorzieningen.

Tips om het zelf te doen

Het is wel een hele klus: een huis bezemschoon opleveren. Als u zelf graag aan de slag wilt, zijn deze tips erg nuttig:

1. Lees de kleine lettertjes

‘Bezemschoon’ betekent meer dan alleen een bezem door uw lege woning halen. Hoe zit het met het dichten van gaten in de muren? Mag de vloer blijven liggen? En het behang? Bij een huurwoning verschilt het van verhuurder tot verhuurder wat precies de voorwaarden zijn. Daarom is het slim om in uw huurcontract ook de kleine lettertjes te lezen. Anders is de verhuurder gerechtigd om u een boete op te leggen, of geld op de borg in te houden.

2. Neem voldoende tijd voor lastige klusjes

Een verhuizing kan een flinke inspanning zijn, het is begrijpelijk dat u opgelucht ademhaalt wanneer alle spullen in de nieuwe woning staan. Vergeet alleen niet voldoende tijd te nemen voor het bezemschoon opleveren. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van schroeven, vloerbedekking en bijbehorende lijmresten, kroonsteentjes plaatsen op de plek waar eerst uw lampen hingen en gordijnrails verwijderen. Zeker als u niet vaak klust, kunnen deze werkzaamheden behoorlijk wat tijd in beslag nemen.

3. 100% Garantie op goedkeuring

Heeft u niet zoveel zin in kleine lettertjes en lastige klusjes? Woningontruiming Utrecht heeft ruime ervaring in het bezemschoon opleveren. Wij zorgen ervoor dat alle gaatjes gedicht zijn, stopcontacten hersteld, en laminaat verwijderd is. Ook kunnen we de voor- en eindinspectie met de makelaar of de verhuurder voor u doen. En het belangrijkste van allemaal: We garanderen dat de oplevering van uw woning binnen de termijn 100% goedgekeurd wordt.

Opleveringsgarantie bezemschoon opleveren

Bij het bezemschoon opleveren van uw huis, geven wij u altijd een opleveringsgarantie.

  • We garanderen dat de verhuurder of makelaar bij de opleveringsinspectie uw woning voor 100% goedkeurt.
  • We garanderen dat we uw woning opleveren binnen de gestelde termijn.

Mocht dit toch niet het geval zijn, dan komen wij natuurlijk kosteloos terug om alles voor u in orde te maken.

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.