• 030-2270950 Bereikbaar op werkdagen vanaf 9 tot 20 uur

 • Seniorenverhuizing

  Gaat u verhuizen van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis? Of gaat u van een ééngezinswoning naar een appartement? Kleiner wonen is een hoop werk en geregel. Daarom bieden wij u hiervoor een seniorenverhuizing service in alle regio's van Nederland.


  Seniorenverhuizing zonder verhuisstress

  Iedere seniorenverhuizing is anders. Wij komen daarom bij u langs om alle wensen te bespreken. Wilt u alles laten in- en uitpakken? Wilt u dat we uw oude woning schoonmaken of opruimen? En wat wilt u doen met de spullen die niet meegaan? Als alle werkzaamheden duidelijk zijn en u akkoord bent, komen we nog eens langs om alles door te spreken. U kunt al uw vragen kwijt, totdat u weet hoe uw verhuizing zal gaan verlopen. Geen stress dus!

  Tips

  Maar misschien vindt u verhuizen helemaal niet zo stressvol en wilt u het graag in eigen handen nemen. Daarom hebben wij een paar tips opgesteld die u opweg helpen:

  1. Ruim op per categorie, niet per kamer

  Vol goede moed begint u met het doorspien van de zolder of de woonkamer, maar na een hele dag bent u niet veel opgeschoten. Het is ook vaak lastig om uit die vele spullen te kiezen wat er mee gaat en wat niet. Daarom is het verstandig om per categorie op te ruimen. Als u een volledig overzicht hebt van al uw boeken of kleren, weet u ook beter wat u weg kunt doen. Begin met een categorie waarin u eenvoudig keuzes kunt maken (bijvoorbeeld kleren, want die zijn envoudig te vervangen), en eindig met een categorie met de grootste senmentele waarde (bijvoorbeeld fotoboeken of brieven).

  2. ‘Elke dag een beetje’ werkt niet

  Staat er al een verhuisdatum? Of wilt u uw spullen alvast op orde hebben? Wellicht dat u opruimt tussen uw dagelijkse bezigheden door. Vandaag een kastje hier, morgen een plankje daar. Gek genoeg lijkt het nauwelijks op te schieten. Dat komt omdat u het overzicht mist. Ook bent u tijdens het opruimen nog met uw dagelijkse beslommeringen bezig. Zorg daarom eerst voor ruimte in uw agenda voordat u ruimte in uw huis kunt vrijmaken

  3. Vraag hulp aan een specialist

  Bij een verhuizing komt er veel op u af. Weet u inmiddels wat er mee gaat naar het nieuwe appartement? Wat doet u met de spullen die achterblijven? Gaat u alles zelf in- en uitpakken? Woning Ontruiming Utrecht is dagelijks met dit soort zaken bezig. Wij weten hoeveel er bij een verhuizing komt kijken en nemen rustig de tijd om naar uw verhaal te luisteren.

  De seniorenverhuizer: een vertrouwd idee

  Als u wilt, helpen wij u met het in- en uitpakken van uw inboedel. Uw spullen worden voorzichtig ingepakt, zodat uw huisraad goed is beschermd. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf in te pakken. Op de afgesproken datum van de seniorenverhuizing staan wij vroeg klaar om uw inboedel te verhuizen. In de verhuiswagen hebben we materialen en beschermende verhuisdekens om uw huisraad zo goed en efficiënt mogelijk te vervoeren. Als dat nodig is, schakelen wij een verhuislift in.

  Totaalpakket seniorenverhuizing

  Als u kiest voor het totaalpakket senioren verhuizing, kunt u hierop rekenen:

  • Inpakken van het huisraad en dozen merken
  • Efficiënt en betrouwbaar verhuizen van groot naar klein
  • Uitpakken van de dozen
  • Schoonmaken van het huisraad
  • Ophangen lampen, schilderijen enzovoort
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning ontruimen en klaar maken voor eindinspectie
 •  

Call Now Button