Seniorenverhuizing

Gaat u verhuizen van een appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis? Of gaat u van een ééngezinswoning naar een appartement? Kleiner wonen is een hoop werk en geregel. Daarom bieden wij u hiervoor een seniorenverhuizing service in alle regio’s van Nederland.


Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing zonder verhuisstress

Iedere seniorenverhuizing is anders. Wij komen daarom bij u langs om alle wensen te bespreken. Wilt u alles laten in- en uitpakken? Wilt u dat we uw oude woning schoonmaken of opruimen? En wat wilt u doen met de spullen die niet meegaan? Als alle werkzaamheden duidelijk zijn en u akkoord bent, komen we nog eens langs om alles door te spreken. U kunt al uw vragen kwijt, totdat u weet hoe uw verhuizing zal gaan verlopen. Geen stress dus!

Tips

Maar misschien vindt u verhuizen helemaal niet zo stressvol en wilt u het graag in eigen handen nemen. Daarom hebben wij een paar tips opgesteld die u opweg helpen:

1. Ruim op per categorie, niet per kamer

Vol goede moed begint u met het doorspien van de zolder of de woonkamer, maar na een hele dag bent u niet veel opgeschoten. Het is ook vaak lastig om uit die vele spullen te kiezen wat er mee gaat en wat niet. Daarom is het verstandig om per categorie op te ruimen. Als u een volledig overzicht hebt van al uw boeken of kleren, weet u ook beter wat u weg kunt doen. Begin met een categorie waarin u eenvoudig keuzes kunt maken (bijvoorbeeld kleren, want die zijn envoudig te vervangen), en eindig met een categorie met de grootste senmentele waarde (bijvoorbeeld fotoboeken of brieven).

2. ‘Elke dag een beetje’ werkt niet

Staat er al een verhuisdatum? Of wilt u uw spullen alvast op orde hebben? Wellicht dat u opruimt tussen uw dagelijkse bezigheden door. Vandaag een kastje hier, morgen een plankje daar. Gek genoeg lijkt het nauwelijks op te schieten. Dat komt omdat u het overzicht mist. Ook bent u tijdens het opruimen nog met uw dagelijkse beslommeringen bezig. Zorg daarom eerst voor ruimte in uw agenda voordat u ruimte in uw huis kunt vrijmaken

3. Vraag hulp aan een specialist

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Weet u inmiddels wat er mee gaat naar het nieuwe appartement? Wat doet u met de spullen die achterblijven? Gaat u alles zelf in- en uitpakken? Woning Ontruiming Utrecht is dagelijks met dit soort zaken bezig. Wij weten hoeveel er bij een verhuizing komt kijken en nemen rustig de tijd om naar uw verhaal te luisteren.

De seniorenverhuizer: een vertrouwd idee

Als u wilt, helpen wij u met het in- en uitpakken van uw inboedel. Uw spullen worden voorzichtig ingepakt, zodat uw huisraad goed is beschermd. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf in te pakken. Op de afgesproken datum van de seniorenverhuizing staan wij vroeg klaar om uw inboedel te verhuizen. In de verhuiswagen hebben we materialen en beschermende verhuisdekens om uw huisraad zo goed en efficiënt mogelijk te vervoeren. Als dat nodig is, schakelen wij een verhuislift in.

Totaalpakket seniorenverhuizing

Als u kiest voor het totaalpakket senioren verhuizing, kunt u hierop rekenen:

  • Inpakken van het huisraad en dozen merken
  • Efficiënt en betrouwbaar verhuizen van groot naar klein
  • Uitpakken van de dozen
  • Schoonmaken van het huisraad
  • Ophangen lampen, schilderijen enzovoort
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning ontruimen en klaar maken voor eindinspectie

> Meer over onze tarieven
> Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.