Woningontruiming Utrechtse Heuvelrug

Wilt u een professioneel bedrijf inschakelen voor uw woningontruiming Utrechtse Heuvelrug? Dan kunt u die zware klus overlaten onze ervaren ontruimers. Wij hebben bij het ontruimen door de jaren veel meegemaakt en weten hoe we een klant volledig kunnen ontzorgen bij een huisontruiming Utrechtse Heuvelrug. Het leegruimen van een woning is niet altijd makkelijk en kan gepaard gaan met het loskomen van hevige emoties. De situaties waarin het leeghalen van een woning noodzakelijk is variëren van faillissementen, echtscheidingen of een overlijden in de familiesfeer. Veel van deze omstandigheden brengen een hoop stress en regelwerk met zich mee waar u op dat moment niet zit te wachten. Met onze services voor woningontruiming Utrechtse Heuvelrug wordt het overgrote deel van de last van uw schouders gehaald. Hierdoor komt er tijd vrij waardoor u uw persoonlijke zaken in alle rust kunt regelen.

Woningontruiming Utrechtse Heuvelrug

Woningontruiming Utrechtse Heuvelrug goed geregeld

In het geval dat u kiest voor onze woningontruiming Utrechtse Heuvelrug bij van der Spoel zult u op elk vlak ontzorgd worden. Het enige dat u hoeft te doen is met ons doornemen wat en hoe u de werkzaamheden uitgevoerd wilt hebben vanaf dat punt pakken we het leegruimen van het huis voor u op en hoeft u zelf geen hand uit te steken. Zo zal u aan ons kenbaar moeten maken waar u de huisraad exact wilt hebben nadat er is ontruimd. Wilt u dat de spullen bij een andere woonplek worden achtergelaten na het leeghalen? Of ziet u liever dat de inboedel terecht komt bij een maatschappelijke instelling die het goed kan gebruiken? Dat kan ook geregeld worden.

Of als u korting wilt op de kosten van de afvalverwerking dan kunt u antiek, design meubels en vergelijkbare voorwerpen aan ons verkopen. Dan hoeft u er geen koper voor te vinden en hoeft u het niet gratis weg te geven. Wat het afval zelf betreft daar gaan we zorgvuldig mee om, zodat het niet het milieu belast. Na de woningontruiming Utrechtse Heuvelrug zorgen we dat vuilnis op de juiste manier wordt gerecycled of bij de milieustraat komt.

Handige hulp bij huis leegruimen Utrechtse Heuvelrug

Het voordeel van onze diensten is dat u bij het ontruimen in Utrechtse Heuvelrug er nog handige hulp bij kunt krijgen. Dat gaat om klussen die uw woning opleverbaar maken. Denk aan het verwijderen van zeil, tapijt of behang. Niet altijd wordt dat verlangt wanneer u de sleutel van het huis moet inleveren, maar als dat wel zo is is het vaak gemakkelijker als u dat overlaat aan de specialist. Ook denken we aan details zoals het opvullen van gaten in de muren waar u misschien zelf niet aan zou hebben gedacht. Om die reden is het erg handig en verstandig om de woningontruiming Utrechtse Heuvelrug aan onze vakmannen over te laten.

Diensten voor senioren met huisontruiming Utrechtse Heuvelrug

Naast hulp bij het herstellen van het pand bieden we bij onze woningontruiming ook diensten aan voor senioren. Wanneer iemand op leeftijd naar een verpleeghuis gaat zijn er vaak spulletjes of meubels die niet mee kunnen. Een deel zal verhuisd worden en een ander ontruimd. Dat betekent dat elektrische apparaten losgekoppeld moeten worden en ingepakt. Kleding, voorwerpen en accessoires moeten de verhuisdozen in. Na afloop zal het uitgepakt moeten worden en geïnstalleerd. Bejaarden kunnen hier moeite mee hebben waardoor wij de helpende hand kunnen bieden om de verhuizing en woningontruiming Utrechtse Heuvelrug op rolletjes te laten verlopen.

Indien u te maken heeft met een overlijden waarbij het deels verplaatst en ontruimd moet worden kunt u de wensen van de overledene aan ons doorgeven, zodat die ook worden nageleefd. Dit geldt ook voor steden als Veenendaal en Doorn!

Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte voor uw situatie

Meer informatie

R. Sanne
9 reviews

Ze waren snel en efficiënt in het leeghalen van de woning en zorgden ervoor dat alles netjes en georganiseerd werd achtergelaten. Het bedrijf zorgde voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de situatie.

A. Peter
12 reviews

Het team was vriendelijk en professioneel en namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Het was een emotionele tijd voor mij, omdat de woning van mijn overleden grootmoeder moest worden ontruimd

M. Petra
7 reviews

Het team was zeer vriendelijk en behulpzaam, en ze werkten samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Ze hielpen me ook bij het sorteren van de spullen die ik wilde houden en zorgden ervoor dat de rest werd afgevoerd op een milieuvriendelijke manier.