• 030-2270950 Bereikbaar op werkdagen vanaf 9 tot 20 uur

 • Woningontruiming Woerden

  Woningontruiming Woerden

  Er zijn verschillende redenen waarom een woningontruiming Woerden noodzakelijk kan zijn. Eén daarvan is dat u emigreert naar het buitenland en daarbij uw inboedel wilt afstoten aangezien u die na het ontruimen niet allemaal mee kunt nemen. Aan de andere kant zijn er minder fijne situaties op te noemen waar een huisontruiming Woerden bij komt kijken. Denk hierbij aan het leeghalen van een kantoorpand vanwege een faillissement, maar ook kan men een woning moeten leegruimen bij een echtscheiding of een plotseling overlijden waardoor er geen ruimte is om de spullen op te slaan. U kunt zich voorstellen dat deze situaties een hoop emoties met zich meebrengen. Als professionele partij in ontruimingen zijn we hiervan op de hoogte en zullen er daarom alles aan doen om de druk en stress die op onze klanten staat zo veel mogelijk te verlichten. Het is onze hoogste prioriteit om u als klant tevreden te stellen met het resultaat en u gedurende de woningontruiming Woerden al het werk uit handen te nemen. Zo hoeft u zelf niets te doen en kunt u zich met ontspannen focus op andere zaken richten.

  Handige woningontruiming Woerden

  Onze woningontruiming Woerden is bijzonder handig. We bieden u namelijk verschillende opties aan waardoor u nooit zelf iets hoeft te regelen. Het kan erg frustrerend zijn om uw waardevolle spullen weg te moeten gooien, omdat er geen tweede leven aan gegeven kan worden. Bij ons ontruimingsbedrijf doen we er alles aan om alle meubels, apparaten, kasten en unieke objecten op de juiste bestemming te krijgen. Weggooien doen we niet. Zo kunnen we uw spullen ook doneren aan goede doelen indien u er geen duidelijke plek voor heeft. Huisraad met een zekere waarde kunnen we ook van u inkopen. Het voordeel hiervan is dat de kosten voor het verwerken van het afval lager zal uitvallen. In exclusieve gevallen kunnen voorwerpen ook geveild worden. Inboedel die kapot is en al jaren ligt te verstoffen in een hoekje kunnen we uiteindelijk bij het afval voegen. Hierbij letten we er wel op dat zoveel mogelijk gerecycled zal worden. Bij alles denken we aan het milieu. Wilt u dus dat u woningontruiming Woerden ontvangt waarbij de specialisten met u meedenken voor oplossingen dan zit u bij ons goed.

  Herstelwerk bij het huis leegruimen Woerden

  Het komt regelmatig voor dat er na het ontruimen in Woerden nog niet alles aan het huis gereed is om het op te kunnen leveren. Hier kunnen wij ook verandering in brengen. Als vakspecialist kunnen we ook herstelwerk en reparaties uitvoeren die nodig zijn om het pand in de originele staat te herstellen. Het verwijderen van gordijnen, vitrages, vinyl en tapijt vallen hier bijvoorbeeld onder. Maar ook het weghalen van behang en het dichten van gaten in de muren behoren tot onze taken mocht u daarvoor kiezen bij onze woningontruiming Woerden.

  Verhuishulp voor senioren met huisontruiming Woerden

  Senioren kunnen er baat bij hebben als we naast onze huisontruiming Woerden er nog verhuishulp bij aanbieden. Het loshalen van wasmachines, computers en lampen kunnen we voor u doen. Maar ook het inpakken, vervoeren en vervolgens weer uitpakken van alle huisraad is waar u ons voor kunt gebruiken. Een woningontruiming Woerden wordt voor ouderen op die manier een stuk eenvoudiger gemaakt op het moment dat men bijvoorbeeld naar een verpleeghuis moet verhuizen en een deel van de bezittingen moet achterlaten. In situaties waarbij iemand is komen te overlijden kunnen we met de nabestaanden afspraken wat er precies moet gebeuren om de laatste wensen uit te laten komen.

  Ook in Stichtse VechtDe Meern en Montfoort zijn wij actief.

 •  

Call Now Button