• 030-2270950 Bereikbaar op werkdagen vanaf 9 tot 20 uur

 • Woningontruiming De Bilt

  Om zonder stress en problemen een woningontruiming De Bilt te regelen is voor veel mensen erg belangrijk. Dat is omdat de situatie waarin een huis ontruimd moet worden veelal genoeg andere zorgen met zich meebrengt waar u niet op zit te wachten. Een professionele ontruimer die al het werk van de huisontruiming De Bilt op zich neemt is daarom erg welkom. We hebben die ervaring met onder andere het ontruimen van woningen bij faillissementen, echtscheidingen, bij een overlijden, emigraties en vergelijkbare situaties. Wij kunnen het leegruimen en overige zware werk voor u oppakken, zodat u er geen omkijken naar heeft. Het leeghalen van uw woning wordt op die manier een stuk aangenamer ondanks de omstandigheden. Maak het uzelf makkelijk en kies voor de woningontruiming De Bilt die wij u kunnen aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden, neem daarvoor contact op met één van onze specialisten.

  Woningontruiming De Bilt zonder zorgen

  Wanneer u woningontruiming De Bilt van ons ontruimingsbedrijf ontvangt zult u de werkzaamheden zonder zorgen aan ons over kunnen laten. We nemen alle details op in ons plan en laten u nooit in het ongewisse omtrent het werk. Zo zullen we in een eerste gesprek alles met elkaar doornemen waardoor het voor ons duidelijk is wat er met alle meubels, witgoed en andere spullen moet gebeuren na het leeghalen. Hierdoor wordt het voor u duidelijk wat en hoe het ontruimen zal verlopen, zodat u zekerheid heeft over de ontruiming. Wilt u de inboedel bijvoorbeeld door verkopen? Heeft u daar dan een koper voor of wilt u dat wij het van u overnemen. Of wilt u het meubilair en andere bezittingen weggeven? En gaat dat dan naar een locatie die u heeft geregeld of moeten wij er een bestemming voor vinden. Wat betreft het afval hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Bij de woningontruiming De Bilt zullen we altijd rekening houden met wat er weg kan en wat hergebruikt kan worden. We letten erop dat het milieu altijd zo min mogelijk belast wordt.

  Huis leegruimen De Bilt en reparatiewerk

  Wat ook heel handig is van onze diensten is dat u bij een huis leegruimen De Bilt ook andere zaken door ons kunt laten oppakken zoals reparatiewerk of herstelwerk. Onze specialisten kunnen tapijt, vinyl, behang en gordijnen verwijderen. Zijn er beschadigingen in de muur zoals boorgaten of kleine scheurtjes? Dan kunnen we die opvullen om de woning tot de oorspronkelijke staat te herstellen. Daarna maken we alles bezemschoon en kan het huis voor een laatste inspectie worden bezichtigd. Dat scheelt een hoop geregel wat voor u een hoop tijd en kopzorgen bespaart tijdens een woningontruiming

  Overige hulp bij huisontruiming De Bilt

  In de gevallen waarin u nog overige hulp wilt ontvangen bij een woningontruiming De Bilt kunt u bij ons terecht. Dat is bijvoorbeeld in het geval van een gedeeltelijke verhuizing naar een zorginstelling of vanwege een overlijden waarbij slechts een deel ontruimd en verhuisd moet worden. Zo kunnen we helpen met het voorbereiden van verhuisdozen, zullen we alle huishoudelijke apparaten ontkoppelen en als alles eenmaal op de plaats van bestemming is gebracht kunnen we alles weer aansluiten. Dat beetje extra service kan een hoop uitmaken indien u er geen tijd voor heeft of slecht ter been bent. Zodoende kunnen we met onze huisontruiming De Bilt werkelijk iedereen helpen.

  Zie ook de steden VeenendaalZeist en Bunnik!

Call Now Button